30 травня на базі Української лабораторії якості і безпеки продукції АПК відбувся тренінг “Безпека і якість харчових продуктів та перспективи виходу української продукції на Європейський ринок”

У заході взяли участь викладачі ветеринарної медицини НДАТ Павлючик Л.М.,Осадчук Ю.В.

Програма тренінгу
Питання до розгляду:
1.Системи управління безпечністю та якістю харчових продуктів відповідно до національного законодавства та міжнародних вимог.
2. Міжнародні вимоги до випробувальних лабораторій та офіційні методи(ISO, EN, IDF, GAFTA, ISTA, CIPAC, OIAV, AOAC тощо) визначення та якості харчових продуктів і кормів(практично у лабораторії).

Відкритий мікрофон                             Дискусія учасників

Майстер-класи:

1.Молекулярно-діагностичні дослідження на ГМО (якісне та кількісне визначення генетично-модифікованих організмів у сировині, продуктах харчування).
2. Хроматографічні та спектральні методи досліджень( фальсифікація молочного жиру немолочним та методи його визначення)
3. Оцінка якості продуктів бджільництва.